Om os - Vi har hjertet med hele vejen igennem

Et dødsfald er altid tragisk, og for de fleste mennesker er dødsfald og begravelse heldigvis blandt sjældenhederne og noget, der ikke opleves så tit. Hos Houen & Hyldgaard er det hverdag at planlægge og arrangere en smuk begravelse eller ceremoni. Hos os er du og din familie derfor i trygge hænder.

Tillid, omsorg og nærkontakt er vores nøgleord i det daglige arbejde og med vores mange års erfaring inden for branchen og vores kvindelige forståelighed og lyttegen, har vi alle de rette forudsætninger for at rådgive og vejlede jer i den svære situation, det er at miste. Vi har hjertet på det rette sted og følelserne med hele vejen igennem forløbet.

Det sidste farvel skal være et godt minde. En begravelse eller bisættelse sker kun én gang og kan ikke laves om. Derfor er det vigtigt - også for os - at det foregår præcis, som du ønsker det. Hos Houen & Hyldgaard er vi behjælpelige med alt fra kontakt til præsten, valg af kiste, kontakt til skifteretten og hjælp til dødsannonce og valg af blomster.​

Vi er behjælpelige med det hele og sørger for, at alt bliver planlagt ned til mindste detalje. Hos os er det vigtigt, at I som pårørende føler tryghed ved vores arbejde. 

Det er de små marginaler, der betyder alt, og derfor er der hos os heller ingen dumme spørgsmål eller mærkelige ønsker.

I vores helt nye forretning på Fuglsigvej i Hjørring byder vi ind i behagelige og varme samtalelokaler, hvor du og din famile i trygge omgivelser kan komme ind til en samtale om ønsker til planlægningen, eller hvis du bare gerne vil snakke lidt om de mange spørgsmål og tanker, der naturligt dukker op ved tabet af en elsket person. 

Foretrækker du, at det foregår i hjemlige og vante omgivelser, kører vi selvfølgelig gerne hjem til dig eller din familie.​​

Kontaktinformationer

Houen & Hyldgaard

Begravelsesforretning​

​CVR-nr:35250905

Fuglsigvej 50, ​9800 Hjørring​

Sociale medier