Kister

Uanset om afdøde skal begraves eller bisættes, skal der en kiste til, og noget af det mest synlige ved afskedsceremonien er netop den kiste. Derfor er dette valg ofte en vigtig beslutning og den første af slagsen i hele processen.

Hos Houen & Hyldgaard hjælper vi dig med valget. Mange pårørende har tit et helt bestemt ønske til, hvordan kisten skal se ud, og andre har ingen anelse om det. Når man skal vælge kiste, skal man så vidt muligt følge afdødes ønske. Hvis et sådan ønske ikke eksisterer, er det en god idé som pårørende at tænke på, hvordan afdøde var som person. Var den afdøde praktisk anlagt eller økonomisk tænkende? Skal det være en enkel, hvid kiste eller en stor, sort med mange detaljer? Skal den symbolisere fred? Eller skal det være en fyrretræskiste, hvis afdøde for eksempel var tømrer?​

Kisteudstilling i forretningen

Vi har et stort udvalg i kister med alt fra enkle hvide kister, til fyr og egetræskister – alle med forskellige dekorationer og detaljer. Vi får kister leveret fra Tommerup Kister på Fyn, der markedsfører ’Diamant-kisterne’, som er Jacob Jensen design. Disse kister har et helt unikt og smukt design.

Alle kister hos Houen & Hyldgaard er danskproducerede og kommer fra en dansk virksomhed, så du altid er sikret en dansk kvalitet og design. Du kan se et udvalg af kisterne her på siden eller komme ind i vores helt nye forretning i Hjørring og se vores kisteudstilling. Vi guider og hjælper dig med valget, så du og din familie får det helt rigtige minde om det sidste farvel.

Kontaktinformationer

Houen & Hyldgaard

Begravelsesforretning​

​CVR-nr:35250905

Fuglsigvej 50, ​9800 Hjørring​

Sociale medier