Hjælp til begravelse og bisættelse

Få et godt minde ved det sidste farvel

Det er vigtigt, at det sidste farvel til en afdød blandt din nærmeste familie eller vennekreds bliver et godt minde for dig. En begravelse eller bisættelse sker kun én gang, og det er ikke muligt at gøre det om eller ændre på, hvis der er noget du fortryder eller vil have anderledes.

Ved Houen & Hyldgaard Begravelsesforretning hjælper vi derfor med at planlægge og arrangere begravelser og bisættelser, så du får den ceremoni og det farvel, du ønsker. Vi kan tage hånd om begravelser i det nordjyske, og fra vores bedemandsforretning i Hjørring, kører vi også gerne hjem og hjælper dig i omkringliggende byer som Hirtshals, Vrå, Løkken, Sindal, Tårs og opland.

Vi står ved din side gennem alle valg

Når en begravelse eller bisættelse skal arrangeres, er der flere valg, som skal træffes, og praktiske gøremål, der skal tages hånd om. Vi står ved din side gennem hele forløbet og er behjælpelige med alt lige fra at kontakte præsten og skifteretten til at vælge den helt rigtige kiste eller urne og blomsterdekoration.

Vi hjælper dig med at planlægge hele begravelsen eller bisættelsen ned til den mindste detalje. På den måde sikrer vi nemlig, at du får en overskuelig dag, som du kan bruge på at sørge og være omkring dine nærmeste i stedet for at skulle være opmærksom på praktiske ting.

Hvis du selv ønsker at forberede din egen begravelse, og derved hjælpe dine pårørende, så kan vi også hjælpe dig med at udfylde pjecen Mine sidste ønsker, hvor du kan få italesat dine ønsker til din egen begravelse.

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til begravelse eller bisættelse

Hvis du har brug for hjælp til at planlægge en begravelse eller bisættelse, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne gennem hele forløbet, så du ikke skal bruge tid og overskud, du ikke har, på selv at tage hånd om ceremonien. Vi kan også råde og vejlede om muligheden for eventuel begravelseshjælp. Kontakt vores bedemand for at aftale nærmere.

Kontaktinformationer

Houen & Hyldgaard

Begravelsesforretning​

​CVR-nr:35250905

Fuglsigvej 50, ​9800 Hjørring​

Sociale medier